Schowek Twój schowek jest pusty
Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Producenci

Opinia o produkcie

Towar zgodny z opisem. Używam telefony Gigaset od kilku lat i nie mam z nimi żadnych problemów. Polecam
Ocena produktu 5/5

Kontakt

Cennik

Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Recenzje

Gigaset DA611 Telefon przewodowy

Gigaset DA611 Telefon przewodowy

Ocena produktu 5/5

Towar zgodny z opisem. Używam telefony Gigaset od kilku lat i nie mam z nimi żadnych problemów. Polecam

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 02-12-2020

Gigaset DA710

Gigaset DA710

Ocena produktu 5/5

Towar zgodny z opisem. Używam telefony Gigaset od kilku lat i nie mam z nimi żadnych problemów. Polecam

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 02-12-2020

Jablocom Noabe Raven  telefon biurkowy GSM

Jablocom Noabe Raven telefon biurkowy GSM

Ocena produktu 5/5

Stacjonarny smartfon to najlepszy pomysł na biurko. Jednocześnie najlepsze rozwiązanie telefonu stacjonarnego dla seniora.

Autor recenzji: Jerzy
Data napisania recenzji: 23-10-2020

Gigaset A415

Gigaset A415

Ocena produktu 5/5

Wszystko ok

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 23-01-2020

Panasonic KX-TG2511PDT

Panasonic KX-TG2511PDT

Ocena produktu 3/5

Nic niezwykłego, normalny telefon bezprzewodowy

Autor recenzji: Sławomir
Data napisania recenzji: 11-10-2019

Panasonic KX-DT521X

Panasonic KX-DT521X

Ocena produktu 5/5

Dobra jakość od lat.

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 20-12-2018

Jablocom Essence GDP-06

Jablocom Essence GDP-06

Ocena produktu 5/5

telefon bardzo funkcjonalny , bardzo starannie wykonany . Spełnił moje oczekiwania .W promocji cena przystępna

Autor recenzji: Zbigniew
Data napisania recenzji: 04-11-2018

RP-TCA430 Panasonic Słuchawka Nagłowna

RP-TCA430 Panasonic Słuchawka Nagłowna

Ocena produktu 4/5

Słuchawki w pełnie spełniają swoje przeznaczenie. Używam ich w trakcie pracy i dobrze się sprawują, nie mam im nic do zarzucenia

Autor recenzji: Ewelka
Data napisania recenzji: 26-10-2017

Platan Prima Mini 2LM/6LW

Platan Prima Mini 2LM/6LW

Ocena produktu 5/5

Super centrala. Najlepsza oferta w internecie. Dziękuje za pomoc przy konfiguracji. Pozdrawiam Mariusz

Autor recenzji: Mario
Data napisania recenzji: 13-05-2013


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl